SVPH:s vård och omsorgsboende Nockebyhöjden utgår från människans olika behov, med en empatisk människosyn som tar tillvara boende och anhörigas tankar, känslor och behov.

Ett boende präglat av trygghet, omtanke och glädje.

Vårt mål är att den boendes livskvalitet ska präglas av trygghet, omtanke och glädje genom personalens personliga bemötande och kompetens. Nockebyhöjdens vård- och omsorgsboende invigdes 1981 och ligger i anslutning till Nockebyhus i natursköna Bromma. Här har vi möjlighet att, efter biståndsbeslut, ta emot 67 personer. Vi har fem avdelningar med demensinriktning för 47 personer och en avdelning för somatiskt boende för 20 personer.

SVPH är Silviacertifierade hos Stiftelsen Silviahemmet.

Ökad smitta av Covid-19
Vi på Nockebyhöjden har infört munskydd i nära omvårdnad sedan den 8 november 2023. På alla våningar och i hissar finns även information till besökare, se även nedan:

Stanna hemma om du har symtom
Har du feber, hosta, snuva eller ont i halsen ska du inte besöka oss. Även om du bara känner dig lite sjuk ska du stanna hemma.

Inför besöket
Vi ber dig att hålla dig informerad om det finns särskilda rutiner för besök på boendet du ska besöka. Om du är osäker, kontakta boendet i förväg. Då kan personalen berätta om det finns lokala besöksrutiner och säkerställa att besöket blir säkert både för dig, den du besöker, övriga boende och personalen.

Under besöket

  • Var noga med handhygien. Du kommer att få möjlighet att tvätta och sprita händerna.
  • Var uppmärksam på instruktioner och information från personal på boendet, då det kan finnas lokala besöksrutiner.
SVPH - Seniorboende +55 - Nockebyhus