SVPH - Här fortsätter livet - Om SVPH - Bromma Strand

Ett aktivt, meningsfullt och bekvämt sätt att bo

Om SVPH

Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux är en idéburen stiftelse som erbjuder ett aktivt, meningsfullt och bekvämt sätt att bo som senior. I hyreslägenhet med god service och massor av möjligheter i form av sociala, kulturella och fysiska aktiviteter. Du som fyllt 55 är välkommen att ställa dig i kö till någon av våra 550 lägenheter i Bromma Strand, Fredhäll och Nockebyhus.

Vi ser till hela människan

Hos SVPH ser vi till hela människan. Och till alla som är en del av oss – medarbetare, hyresgäster, boende och anhöriga. Här kan du vara med och påverka ditt eget liv och din egen utveckling, tillsammans med andra som vill göra detsamma.

Allt vi gör på SVPH genomsyras av ett stort engagemang. För vår idé, för våra hyresgäster och övriga boende, för våra medarbetare, för det som har varit, det som är nu och det som ska bli sedan. Vårt engagemang grundas på trygghet, glädje och omtanke.

Tryggheten växer i gemenskapen, när vi är tillsammans med andra. I ett gott omhändertagande med tydliga rutiner, i en kvalitetssäkrad verksamhet grundad i en självklar och bra idé, i ett sammanhang där man känner sig sedd både som hyresgäst och medarbetare.

Glädjen växer tack vare delaktighet i sociala, kulturella och fysiska aktiviteter. I känslan av att allt är möjligt, i att jag kan vara med och påverka, både min egen och andras vardag. Ett slags meningsfullhet som ger lust att vara med och bidra till det bättre.

Omtanken växer när vi tar ansvar, både för oss själva och andra, när vi tar hand om varandra. När vi erbjuder en idé och ett sätt att bo på både hyresgästernas och medarbetarnas villkor, när vi tillsammans hittar lösningar som utvecklar både verksamheten, vårt erbjudande och oss själva.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din mejadress och tryck på sänd så får du nyheter om oss och vår verksamhet. Du kan också följa oss på Instagram.