Varmt välkommen till SVPH:s nya hemsida och mitt första blogginlägg.

För SVPH är det här inte bara en ny hemsida utan en helt ny grafisk profil. Vi har bytt logga, vridit på tonalitet i bildval och texter samt funderat mycket på hur vi vill uppfattas som organisation.

I grunden handlar förändringen om att följa med sin tid. Att loggor, text och bild känns relevanta för alla som SVPH vill nå. Att vi uppfattas som det aktiva och gemensamma boende för seniorer vi är men också att vi ses som en karriärväg för tänkbara medarbetare.

En hel del arbete har lagts ner på att undersöka vad människor som söker information om SVPH faktiskt letar efter. De områden som absolut dominerar är hur man gör för att ställa sig i SVPH:s lägenhetskö, hur det är att bo på SVPH samt hur man söker lediga jobb hos oss.
Den nya hemsidan har tagit utgångspunkt i dessa frågor. Vi hoppas det nu ska bli lättare för er besökare att se alla intressanta aktiviteter, gemensamma middagar och vackra gemensamma utrymmen som finns på våra anläggningar.

Inget är dock så bra att det inte kan bli bättre. Har du synpunkter kring vår nya hemsida eller vår nya grafiska profil så uppskattar vi om du hör av dig. Skicka gärna e-post direkt till mig: johan.hedberg@svph.se eller till info@svph.se.

Johan Hedberg

VD