SVPH:s boendekoncept

Funderar du på hur du vill bo och leva ditt liv framöver? Drömmer du om ett bekvämt och socialt rikt liv, fyllt av aktiviteter och gemenskap? Då kan vårt unika koncept vara precis det du söker. SVPH erbjuder hyresrätter i Fredhäll och Bromma för dig som fyllt 55 år.  Lägenheterna, som består av ettor och tvåor på 31-96 kvm, passar för en till två personer.

Har har du ett brett utbud av aktiviteter. Det kan till exempel vara ett morgondopp i poolen, boule, läsecirkel, körsång och konserter, biljardspel, dart eller vinprovning. Eller varför inte prova på biodling eller fågelskådning. Du får möjlighet att dela dina fritidsintressen och få nya vänner.  Alla anläggningar har tillgång till pool och instruktör.

Att äta middag tillsammans är ett fantastiskt sätt att umgås. Middag varje dag ingår i hyran och serveras i våra restauranger. Alla anläggningar har kök och matsal i egen regi. Under en middag lär du känna nya människor och kan få fördjupad vänskap under trivsamma former. Gäster är välkomna (ta med släkt och vänner är välkomna) och kaffet står framme dagligen. Två festmiddagar per år planeras tillsammans med hyresgästerna. Dessutom brukar det bjudas på hälsovecka, temaveckor ex. Italiensk, grillaftnar utomhus på sommaren, dignande julbord, påskbuffé, midsommarlunch och Nobelmiddag. 

I den totala hyran ingår också städning och fönsterputsning liksom tillgång till gemensamma lokaler bland annat klubbrum, bibliotek, gym, pool, snickarbodar, vinkällare och gästmatsalar. 

När det finns lediga lägenheter publiceras de på hemsidan, www.svph.se, och du anmäler intresse via din inloggning. Du kan göra en bevakningsprenumeration på lediga lägenheter. För att du ska få rätt information behöver dina kontaktuppgifter vara aktuella. Genom att logga in på Mina Sidor (inloggning via hemsidan) kan du själv uppdatera dina uppgifter om du får ny adress, nytt telefonnummer, ny e-postadress etc. När du har loggat in ser du också aktuell kötid och lediga lägenheter.

När det finns lediga lägenheter publiceras de på hemsidan, www.svph.se, och du anmäler intresse via din inloggning. Du kan göra en bevakningsprenumeration på lediga lägenheter när du registrerat dig i kön. Då skickas e-post till dig när en lägenhet blir ledig och du kan anmäla intresse för den. Du som blir inbjuden att titta på en lägenhet kan tacka nej vid högst två tillfällen, därefter måste du vänta 24 månader innan du blir inbjuden igen. Kötiden påverkas inte. 

Höst och vår erbjuder vi dig som är registrerad i lägenhetskön möjlighet att delta i informationsvisningar i samtliga anläggningar. Våra boendechefer berättar om SVPH:s koncept. Det blir också rundvandring i anläggningen och du får tillfälle att träffa en representant för hyresgästerna. 

För närvarande har vi ca 9000 i kön. Väntetiden är mellan 2-9 år, så vänta inte med att ställa dig i kö.

Ställ dig i kö nu