Logga in

Du som redan är registrerad i kön kan logga in och prenumerera på bevakning av lägenhetstyp och område som du är intresserad av – en s.k. Sökprenumeration.

När en lägenhet som uppfyller önskemålen blir ledig, skickar vi information via e-post till dig som har en Sökprenumeration. Är du intresserad av den lägenheten loggar du in och anmäler intresse för lägenheten.

Lediga lägenheter publiceras på hemsidan i åtta dagar. Om dina ködagar räcker bjuds du/ni in till visning av lägenheten. Av dem som sedan tackar ja till lägenheten erbjuds den till personen/-erna med flest antal ködagar, förutsatt att övriga villkor är uppfyllda. Läs mer: Information om inflyttningsprocessen

En köavgift om 300 kr+moms (375 kr)/person och år tas ut. Fakturering sker i början av juni 2020. Kostnaden tas ut oavsett när under året du registrerar dig. För nyregistrerade  faktureras avgiften kommande kvartal.

Länk till inloggningssida (Mina sidor). Om du har glömt lösenordet, kan du begära ett nytt på inloggningssidan. Detta sänds till dig via e-post.

SVPH