Logga in

Du som redan är registrerad i kön kan logga in och prenumerera på bevakning av lägenhetstyp och område som du är intresserad av – en s.k. Sökprenumeration.

När en lägenhet som uppfyller önskemålen blir ledig, skickar vi information via e-post till dig som har en Sökprenumeration. Är du intresserad av den lägenheten loggar du in och anmäler intresse för lägenheten.

Lediga lägenheter publiceras på hemsidan i åtta dagar. Om din ködagar räcker bjuds du/ni in till visning av lägenheten. Av dem som sedan tackar ja till lägenheten erbjuds den till personen/-erna med flest antal ködagar, förutsatt att övriga villkor är uppfyllda.

En köavgift om 300 kr/person och år tas ut. Fakturering sker i slutet av mars 2019. Kostnaden tas ut oavsett när under året du registrerar dig. För nyregistrerade efter mars 2019 faktureras avgiften kommande kvartal.
Länk till inloggningssida (Mina sidor). OBS! För närvarande pågår uppdatering av inloggningssystemet, varför det inte går att logga in. För mer information kontakta köhandläggaren, tel 08-579 777 60 måndag – torsdag kl 8 – 9.30, e-post: boansok@svph.se

Om du har glömt lösenordet, kan du begära ett nytt på inloggningssidan. Detta sänds till dig via e-post.

SVPH