Anställningsperiod:
Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstider:
Heltid, varierande enl. schema (08.00–19.15) samt helgtjänstgöring var tredje helg.
Arbetsuppgifter:
- Du ingår i ett arbetslag med kockar som lagar mat till ca. 500 personer.
- Matlagning, lunch samt middag till ca. 70 boenden vid vård-och omsorgsboendet
- Arbetsledare för köks- och serveringspersonal
- Medverka till att arbetsrutiner samt att egenkontroller efterlevs och dokumenteras
- Ge god service och positivt bemötande till gäster samt medarbetare
- Aktivt delta i planering, utveckling, inköp och kvalitetssäkring av verksamheten
Kvalifikationer:
Krav: Kockutbildning
- Minst 3 års yrkeserfarenhet av husmanskost samt internationellt kök
- Restaurangvana
- Intresse för god arbetsledning
- God kommunikatör och samarbetsförmåga
- Vara insatt i HACCP-arbete
Vid frågor, kontakta köks- restaurangchef Tina Dahlen, tel: 08-579 777 13 eller
köksmästare Mikael Åkesson, tel: 08-579 777 28.
Välkommen med sin ansökan, inkl. CV, till personalchef Laila von Scheele via e-post: laila.vonscheele@svph.se