SVPH - Lediga tjänster - Söker hemtjänstchef

Hemtjänstchef

Hemtjänstchef

Är du en engagerad och duktig ledare med erfarenhet från hemtjänst eller annan vårdform? Hos SVPH får du arbeta i en utvecklande miljö som värdesätter och erbjuder gott bemötande, kontinuitet, trygghet och delaktighet.

Tjänst: Hemtjänstchef
Anställningsform:Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Sista ansökningsdag: 15 december 2023

Vi söker en chef för att utveckla Sveriges bästa hemtjänst

Inom SVPH:s hemtjänst utgår arbetet från ett salutogent förhållningssätt med medarbetare som har stor erfarenhet av omvårdnadskompetens. De flesta är utbildade undersköterskor och har genomgått Silviahemmets demensutbildning. Vi värnar om varandras trivsel och välmående och eftersom vi är en stiftelse stannar allt överskott i verksamheten. Det gagnar både kvalitet och kontinuitet.

SVPH - Lediga tjänster - Söker hemtjänstchef

Om tjänsten

Som hemtjänstchef ansvarar du för den hemtjänstverksamhet SVPH bedriver på fyra seniorboenden i Nockeby, Blackeberg och Fredhäll på uppdrag av Stockholms stad.

Totalt är du chef över cirka 60 tillsvidareanställda undersköterskor/vårdbiträden och cirka 80 visstidsanställda. Inom hemtjänsten arbetar också fyra gruppledare samt en bemanningsassistent med den dagliga bemanningen.

Tjänsten är heltid, måndag till fredag, med plats på huvudkontoret i Nockeby. I tjänsten ingår en mycket god arbetsmiljö, kompetensutbildning, tjänstepension, förskottssemester, friskvårdbidrag och tillgång till gym/pool.

Ansvarsområden
  • Som chef arbetar du både strategiskt och operativt.
  • Du leder, planerar, utvecklar och kvalitetssäkrar verksamheten samt ansvarar för schemaläggning, rekrytering och dokumentation (enligt SOL).
  • Du rapporterar till chefen för serviceavdelningen och samarbetar med biståndshandläggare, primärvården och övriga externa parter.
Kvalifikationer
  • Relevant högskoleutbildning
  • Dokumenterad erfarenhet som chef/ledare
  • Erfarenhet av chefstjänst inom hemtjänst eller vård
  • Goda kunskaper i MS Office

Vi önskar att du har ett stort intresse för och förmåga till gott ledarskap för utveckling av både medarbetare och verksamhet, att du är resultatorienterad och drivs av att genomföra förbättringar. Du har ett positivt förhållningssätt och hög kompetens inom socialt samspel och kommunikation.

Ansökan

Skicka ansökan med CV och personligt brev till ansok@svph.se senast den 15 december  2023. Eventuella frågor kan ställas till Jonas Allenbrant, chef för serviceavdelningen, 08 – 579 777 21. Välkommen med din ansökan!

Om oss

Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux (SVPH) är en idéburen stiftelse som erbjuder ett aktivt, meningsfullt och bekvämt sätt att bo som senior, i hyreslägenhet med god service och massor av möjligheter i form av sociala, kulturella och fysiska aktiviteter. Inom verksamheten finns vård- och omsorgsboende samt hemtjänst i egen regi.

SVPH - Lediga tjänster - Söker hemtjänstchef

Sök bland fler av våra lediga tjänster

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eleifend turpis eu sapien porta, vitae faucibus leo gravida. Vivamus pulvinar tristique felis, in egestas sapien viverra eu. Sed porttitor feugiat malesuada. Suspendisse sodales tempor urna sit amet posuere. Fusce semper, dolor ac blandit luctus, enim elit.

Skicka in din spontanansökan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din mejadress och tryck på sänd så får du nyheter om oss och vår verksamhet. Du kan också följa oss på Instagram.