SVPH - Lägenheter - Seniorboende +55 - Fredhäll - Bromma Strand - Nockebyhus - En klok idé

Ditt framtida val

Lediga lägenheter

SVPH har drygt 545 hyresrätter med närhet till service, kommunikationer och grönområden runt hörnet. Lediga lägenheter publiceras på måndagar och informationen visas därefter i sju dagar. För att anmäla ditt intresse för en ledig lägenhet behöver du logga in på Mina Sidor.

Se lediga lägenheter

Så går det till

  • Lediga lägenheter publiceras på hemsidan på måndagar och ligger ute i sju dagar.
  • Om du har en sökprenumeration skickas ett mejl till dig när en ledig lägenhet utifrån dina val publiceras.
  • Om du är intresserad av lägenheten behöver du logga in på Mina sidor och anmäla ditt intresse.
  • När publiceringstiden gått ut, får de personer som anmält intresse för lägenheten och har högst antal ködagar, inbjudan till personligt samtal och visning av lägenheten. Innan samtalet är det viktigt att du som sökande tar del av information på vår hemsida om vad det innebär att bo hos SVPH. En förutsättning för att bo i någon av SVPH:s senioranläggningar är att du gillar att vara en del av ett socialt sammanhang och vill bidra med din kunskap och engagemang till hyresgästernas aktiviteter.
  • Efter samtal och visning får du återkoppling på om du blir erbjuden en lägenhet. Därefter meddelar du om du tackar ja eller nej. Du kan tacka nej högst två gånger, därefter hamnar du i karantän 24 månader.
  • Om du tackar ja bjuds du in att träffa boendechefen i anläggningen för information och möjlighet att skriva kontrakt med SVPH.

Se lediga lägenheter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din mejadress och tryck på sänd så får du nyheter om oss och vår verksamhet. Du kan också följa oss på Instagram.