SVPH - Lägenehter - Seniorboende +55 - Fredhäll - Bromma Strand - Nockebyhus - Ställ dig i kö

I väntan på något gott

Gör din intresseanmälan

Du som har fyllt 55 år är välkommen att registrera dig i vår lägenhetskö. Du är själv ansvarig för att dina uppgifter (postadress, mejladress och telefonnummer) är aktuella genom att logga in och göra ändringar.

OBS: Ange alltid ditt personnummer (12 siffror: ÅÅÅÅMMDDXXXX) som användarnamn vid registreringen. Om du inte har ett svenskt personnummer, kryssa i rutan överst i registreringsformuläret.

Gemensam ansökan

Om ni är ett par som söker gemensam bostad, gör så här:
• Person 1 registrerar sig och får en inloggning.
• Person 2 registrerar sig med sitt personnummer och får en inloggning och loggar sedan in och anger därefter medsökande (person 1) under rubriken: Ändra profil, Medsökande.

Det är viktigt att du/ni tar del av informationen här på hemsidan om vad det innebär att bo hos SVPH. En förutsättning är att du gillar att vara en del av ett socialt sammanhang och vill bidra med din kunskap och engagemang till hyresgästernas aktiviteter.

Administrativ avgift 2024
En administrativ avgift för 2024 om 250 kr per person/per par kommer att tas ut av dig som är registrerad i lägenhetskön. Faktureringen är tyvärr försenad och fakturor skickas ut under hösten 2024.

Övriga frågor

Kontakta köhandläggare via mejl eller telefon.
boansok@svph.se, 08-579 777 60 (tisdagar 08.00 – 10.00)

Ansök här

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din mejadress och tryck på sänd så får du nyheter om oss och vår verksamhet. Du kan också följa oss på Instagram.