
Kock till SVPH:s restauranger/kök
Vi söker kock till våra restauranger/kök för tillsvidareanställning. Vi serverar middag varje dag till våra hyresgäster i seniorboendena och samtliga måltider till vård- och omsorgsboendet. SVPH lagar även mat till externt seniorboende.
Vi lagar husmanskost samt internationell mat från grunden.
Anställningsperiod: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstider: Heltid, varierande enl. schema (08.00–19.15) samt helgtjänstgöring var tredje helg.
Arbetsuppgifter:
- Du ingår i ett arbetslag med kockar som lagar mat till ca. 500 personer.
- Matlagning, lunch samt middag till ca. 70 boenden vid vård-och omsorgsboendet
- Arbetsledare för köks- och serveringspersonal
- Medverka till att arbetsrutiner samt att egenkontroller efterlevs och dokumenteras
- Ge god service och positivt bemötande till gäster samt medarbetare
- Aktivt delta i planering, utveckling, inköp och kvalitetssäkring av verksamheten
Kvalifikationer:
Krav: Kockutbildning
- Minst 3 års yrkeserfarenhet av husmanskost samt internationellt kök
- Restaurangvana
- Intresse för god arbetsledning
- God kommunikatör och samarbetsförmåga
- Vara insatt i HACCP-arbete
Vid frågor, kontakta köks- restaurangchef Tina Dahlen, tel: 08-579 777 13 eller
köksmästare Mikael Åkesson, tel: 08-579 777 28.
Välkommen med sin ansökan, inkl. CV, till personalchef Laila von Scheele via e-post: laila.vonscheele@svph.se
Sommarvikarierande kock till SVPH:s restauranger/kök
SVPH söker sommarvikarierande kock till våra restauranger/kök. Vi serverar middag till våra gäster vid seniorboenden och samtliga måltider till vårt vård & omsorgsboende. SVPH lagar även mat till externt seniorboende. Vi lagar maten från grunden. Vi lagar husmanskost samt internationell mat.
Anställningsperiod: Minst sju veckor under perioden 1/6-31/8-23.
Tillträde enligt överenskommelse. Med möjlighet till fortsatt arbete och tillsvidareanställning.
Arbetstider: Heltid, varierande enl. schema (08.00– 19.15) samt helgtjänstgöring var tredje helg.
Arbetsuppgifter:
- Du ingår i ett arbetslag med kockar som lagar mat till ca. 500 gäster/boende
- Matlagning, lunch samt middag till ca. 70 boenden vid vård & omsorgsboendet
- Arbetsledare för köks- och serveringspersonal
- Medverka till att arbetsrutiner samt att egenkontroller efterlevs och dokumenteras
- Ge god service och positivt bemötande till gäster samt medarbetare
- Aktivt delta i planering, utveckling, inköp och kvalitetssäkring av verksamheten
Kvalifikationer:
Krav: Kockutbildning
- Minst 3 års yrkeserfarenhet av husmanskost samt internationellt kök
- Restaurangvana
- Intresse för god arbetsledning
- God kommunikatör och samarbetsförmåga
- Vara insatt i HACCP-arbete
Vid frågor, kontakta köks- restaurangchef Tina Dahlen, tel: 08-579 777 13 eller
köksmästare Mikael Åkesson, tel: 08-579 777 28
Ansökan, inkl. CV, skickas till personalchef Laila von Scheele via e-post: laila.vonscheele@svph.se
Senast 21 april 2023