Kock på SVPH

Kock till SVPH:s restauranger/kök

Vi söker kock till våra restauranger/kök för tillsvidareanställning. Vi serverar middag varje dag till våra hyresgäster i seniorboendena och samtliga måltider till vård- och omsorgsboendet. SVPH lagar även mat till externt seniorboende.
Vi lagar husmanskost samt internationell mat från grunden.

Anställningsperiod: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstider: Heltid, varierande enl. schema (08.00–19.15) samt helgtjänstgöring var tredje helg.

Arbetsuppgifter:

  • Du ingår i ett arbetslag med kockar som lagar mat till ca. 500 personer.
  • Matlagning, lunch samt middag till ca. 70 boenden vid vård-och  omsorgsboendet
  • Arbetsledare för köks- och serveringspersonal
  • Medverka till att arbetsrutiner samt att egenkontroller efterlevs och dokumenteras
  • Ge god service och positivt bemötande till gäster samt medarbetare
  • Aktivt delta i planering, utveckling, inköp och kvalitetssäkring av verksamheten

Kvalifikationer:
Krav: Kockutbildning

  • Minst 3 års yrkeserfarenhet av husmanskost samt internationellt kök
  • Restaurangvana
  • Intresse för god arbetsledning
  • God kommunikatör och samarbetsförmåga
  • Vara insatt i HACCP-arbete

Vid frågor, kontakta köks- restaurangchef Tina Dahlen, tel: 08-579 777 13 eller
köksmästare Mikael Åkesson, tel: 08-579 777 28.

Välkommen med sin ansökan, inkl. CV, till personalchef Laila von Scheele via e-post: laila.vonscheele@svph.se

Sommarvikarierande kock till SVPH:s restauranger/kök

SVPH söker sommarvikarierande kock till våra restauranger/kök. Vi serverar middag till våra gäster vid seniorboenden och samtliga måltider till vårt vård & omsorgsboende. SVPH lagar även mat till externt seniorboende. Vi lagar maten från grunden. Vi lagar husmanskost samt internationell mat.

Anställningsperiod: Minst sju veckor under perioden 1/6-31/8-23.
Tillträde enligt överenskommelse. Med möjlighet till fortsatt arbete och tillsvidareanställning.

Arbetstider: Heltid, varierande enl. schema (08.00– 19.15) samt helgtjänstgöring var tredje helg.

Arbetsuppgifter:

  • Du ingår i ett arbetslag med kockar som lagar mat till ca. 500 gäster/boende
  • Matlagning, lunch samt middag till ca. 70 boenden vid vård & omsorgsboendet
  • Arbetsledare för köks- och serveringspersonal
  • Medverka till att arbetsrutiner samt att egenkontroller efterlevs och dokumenteras
  • Ge god service och positivt bemötande till gäster samt medarbetare
  • Aktivt delta i planering, utveckling, inköp och kvalitetssäkring av verksamheten

Kvalifikationer:
Krav: Kockutbildning

  • Minst 3 års yrkeserfarenhet av husmanskost samt internationellt kök
  • Restaurangvana
  • Intresse för god arbetsledning
  • God kommunikatör och samarbetsförmåga
  • Vara insatt i HACCP-arbete

Vid frågor, kontakta köks- restaurangchef Tina Dahlen, tel: 08-579 777 13 eller
köksmästare Mikael Åkesson, tel: 08-579 777 28

Ansökan, inkl. CV, skickas till personalchef Laila von Scheele via e-post: laila.vonscheele@svph.se

Senast 21 april 2023