Möt några medarbetare

Är du nyfiken på hur det är att vara anställd inom SVPH?  Här berättar några medarbetare om sina arbetsplatser och varför de trivs på SVPH.


Namn: Samira Ahmed
Undersköterska

Jag är gruppledare för hemtjänsten i Nockebyhem som är ett av SVPH:s seniorboenden. Jag håller ihop och planerar det dagliga arbetet för arbetsgruppen och har mycket kontakt med anhöriga, hyresgäster och biståndshandläggare.

Hur är det att arbeta här?

Det är en bra organisation och jag har fått möjlighet att utvecklas inom mitt område där jag har fått ett bredare arbetsfält och stöd av ledningen och kollegorna. Jag är stolt över att arbeta här.

Vad är roligast med ditt jobb?

Att träffa olika människor från hela världen. Det är roligt att få höra om kultur och erfarenheter från världens alla hörn men att vi har ett gemensamt mål – att vara till för våra gäster.

Vad skulle du säga är SVPH:s styrka?

Vi jobbar mot samma mål. Informationen från ledningen når fram till all personal. Man får stöd från alla verksamheter inom SVPH och från alla nivåer.

 


Namn: Markus Axelsson
Målare

Jag jobbar inom byggavdelningen, där vi är två målare och två snickare. Vi renoverar och standardhöjer lägenheterna efter behov. Vi håller också de gemensamma lokalerna fina och fräscha.

Hur är det att arbeta här?

Det är en jättebra arbetsplats med bra ledning och härliga kollegor. Det är kul att man träffar så många olika yrkesgrupper under en arbetsdag. Inom byggavdelningen lägger vi upp jobben tillsammans, så man får vara med i planeringen.

Vad är roligast med ditt jobb?

Jag älskar att måla såklart! Så är det bra sammanhållning på SVPH, både med boende och kollegor. Det arrangeras aktiviteter såsom boule och padel, bokklubb med mera. Jag är med i konstföreningen där vi går på guidade visningar och teater bland annat.

Vad skulle du säga är SVPH:s styrka?

Kontinuiteten, vilket ökar tryggheten för de boende. Det märks verkligen att både boende och anställda trivs på SVPH.

 

SVPH