Lediga jobb

Är du vår nya medarbetare?
Vi söker alltid efter kompetenta och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter inom seniorboende, vård- och omsorgsboende, kök och restauranger, lokalvård, fastighetsskötsel eller administration. Är du intresserad av att arbeta hos oss kan du se lediga jobb  i listan nedan. Du kan också lämna en spontanansökan.
Välkommen med din ansökan.


FASTIGHETSCHEF

Vill du vara med och göra nytta på riktigt? Stiftelsen Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux (SVPH} söker fastighetschef. Vi arbetar med att skapa livskvalitet, trygghet och en aktiv livsstil för våra boende och erbjud­er ett omväxlande arbete där vi hjälper varandra för våra boendes bästa. SVPH är en arbets­plats som värnar om medarbetarnas trivsel och välmående. Vi är en idéburen stiftelse där överskottet stannar i verksamheten, vilket gagnar kvalitet och kontinuitet.

Arbetsplats: Bromma och Fredhäll. Tjänstgöring: Hel­tid. Lön och förmån: Marknadsmässig lön. Möjlighet att hyra personalbostad i Stockholm innerstad finns.

Varaktighet: Tillsvidare (inkl. provanställning).

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vilka är vi?
Stiftelsen SVPH erbjuder seniorboende i Bromma och Fredhäll samt vård-och omsorgsboende i Bromma. Vår vision är att erbjuda ett aktivt och glädjerikt boende för alla våra gäster. SVPH har närmare 650 hyreslägenheter fördelade på tre anläggningar för hyresgäster som fyllt 55 år och uppskattar bekvämlighet med extra livskvalitet samt 67 platser i vård- och omsorgsboende. Vid SVPH arbetar totalt cirka 350 personer som tillsvidare- och visstidsanställda.

Om Fastighetsavdelningen
Som fastighetschef på SVPH leder du arbetet på fastighetsavdelningen. Du ansvarar för fastigheternas ekonomi, dagliga drift och skötsel samt dess långsiktiga underhåll. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen. Avdelningen har f.n. 12 medarbetare. SVPH äger och förvaltar samtliga fastigheter. De fyra anläggningarna är belägna i Nockeby, Bromma och i Fredhäll, Kungsholmen. Byggnaderna är väl underhållna, har en total area om ca 66 000 kvm med ca 650 lägenheter samt gemensamma utrymmen.
Fastighetsavdelningen ansvarar också för larmsystem, telefoni samt den IT-kompetens som krävs för detta.

Kvalifikationer/utbildning
Vi söker dig som är bygg- eller driftingenjör, eller har motsvarande kompetens, gärna med erfarenhet av att arbeta som platschef vid byggnationer och har hög kompetens inom drift och underhåll. Erfarenhet av chefs- och ledarskap samt självständighet och ett utpräglat servicetänkande är viktiga egenskaper. Kunskap inom entreprenadupphandling samt uppföljning av utfört arbete för att säkerställa hög kvalitet är meriterande.

Kontakt/frågor
För mer information är du välkommen att kontakta nuvarande chef för fastighetsavdelningen, Anders Karlsson på e-post: anders.karlsson@svph.se

Ansökan
CV kompletterat med en videohälsning eller personligt brev där du berättar lite om dig själv skickas till personalchef Laila von Scheele, e-post: laila.vonscheele@svph.se.
Sista ansökningsdag 8 augusti


UNDERSKÖTERSKOR/VÅRDBITRÄDEN (visstid med timlön)  till Nockebyhöjdens vård- och omsorgsavdelning

Vi söker visstidsanställda undersköterskor till Nockebyhöjdens vård-och omsorgsboende. Vi är en arbetsplats som strävar efter att arbeta utefter ledorden: Trygghet, Glädje, Omtanke. Vi ser gärna att du bor i närområdet, vi har vår verksamhet i Bromma/Nockeby, då det händer att man måste hoppa in med kort varsel, därför är en kort inställelsetid viktig för oss.

Arbetsuppgifter

* Utföra vård – och omsorgsarbetet enligt de individuella biståndsbeslut och vårdbehov som uppsatts för våra gäster. Vi värdesätter hög kvalité i omvårdnaden.
* Aktivt delta i utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten.
* Samarbeta med dina arbetskamrater och arbetsledare så att det blir bästa omvårdnaden och vården för våra boende.
* Dokumentera i dator och använda digitala system för schema, registrering.
* Ansvara för att arbetet med de boendesker utifrån SVPH:s vårdideologi och ledord vilka är att ge trygghet, skapa glädje och omtanke.
* Efterfölja de lagar, regler, policys och riktlinjer som styr verksamheten.

Kvalifikationer

* Utbildad undersköterska enl. omsorgsprogrammet eller studerande inom vårdyrke eller erfarenhet av vård /omsorg
* God svenska i tal och skrift samt datorvana
* God samarbetsförmåga, positiv, flexibel och empatisk

Arbetstid/varaktighet Visstidsanställning med timlön dag/kväll/helg.
Lön Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Sista ansökningsdag Ansökningar behandlas löpande.

Ansökan med CV och personligt brev tas emot via e-post till: ansok@svph.se

SVPH