Hos oss hjälper du seniorer till mer än att bara bo

Vårt medarbetar­löfte – därför ska du jobba hos oss

Hos oss arbetar du med att skapa livskvalitet, trygghet och en aktiv livsstil för våra boende. Vi erbjuder arbete där vi hjälper varandra för våra boendes bästa. SVPH är en arbetsplats där man värnar om medarbetarnas trivsel och välmående. Vi är en stiftelse där allt överskott stannar i verksamheten, vilket gagnar kvalitet och kontinuitet. 

Hos oss gör du nytta på riktigt. Hos oss hjälper du seniorer till mer än att bara bo.

Vår arbetsplats

Vill du vara med och göra nytta på riktigt?  Vi arbetar med att skapa livskvalitet, trygghet och en aktiv livsstil för våra boende. Vi erbjuder ett omväxlande arbete där vi hjälper varandra för våra boendes bästa. SVPH är en arbetsplats som värnar om medarbetarnas trivsel och välmående.

Vilka är vi? Stiftelsen SVPH erbjuder seniorboende i Bromma och Fredhäll samt vård-och omsorgsboende i Bromma. Vår vision är att ge ett aktivt och glädjerikt seniorboende för våra boende. Vi har närmare 650 hyreslägenheter fördelade på tre anläggningar för hyresgäster som fyllt 55 år och uppskattar bekvämlighet med extra livskvalitet samt 67 platser i vård- och omsorgsboende. Vid SVPH arbetar totalt cirka 350 personer som tillsvidare – och visstidsanställda.

Medarbetar­förmåner

Medarbetarförmåner

  • Möjlighet till att ställa sig i kö till personalbostäder i Stockholms innerstad.
  • SVPH har kollektivavtal med Vårdföretagarna/Almega.
  • Vi har friskvårdsbidrag som bland annat kan användas i flertal olika motions- och sportanläggningar.
  • Tillgång till gym, pool och bastu finns på i våra anläggningar i Nockeby och Fredhäll.
  • Lunch till förmånligt pris, all mat tillagas av våra duktiga kockar.
  • Goda utvecklingsmöjligheter genom utbildning.

”Hos oss gör du nytta på riktigt”

Möt Samira Ahmed – undersköterska

Jag är gruppledare för hemtjänsten i Bromma Strand som är ett av SVPH:s seniorboenden. Jag håller ihop och planerar det dagliga arbetet för arbetsgruppen och har mycket kontakt med anhöriga, hyresgäster och biståndshandläggare.

Hur är det att arbeta här? Det är en bra organisation och jag har fått möjlighet att utvecklas inom mitt område där jag har fått ett bredare arbetsfält och stöd av ledningen och kollegorna. Jag är stolt över att arbeta här.

Vad är roligast med ditt jobb? Att träffa olika människor från hela världen. Det är roligt att få höra om kultur och erfarenheter från världens alla hörn men att vi har ett gemensamt mål – att vara till för våra hyresgäster.

Vad skulle du säga är SVPH:s styrka? Vi jobbar mot samma mål. Informationen från ledningen når fram till all personal. Man får stöd från alla verksamheter inom SVPH och från alla nivåer.

SVPH medarbetare

Möt Markus Axelsson – målare

Jag jobbar inom byggavdelningen, där vi är två målare och två snickare. Vi renoverar och standardhöjer lägenheterna efter behov. Vi håller också de gemensamma lokalerna fina och fräscha.

Hur är det att arbeta här? Det är en jättebra arbetsplats med bra ledning och härliga kollegor. Det är kul att man träffar så många olika yrkesgrupper under en arbetsdag. Inom byggavdelningen lägger vi upp jobben tillsammans, så man får vara med i planeringen.

Vad är roligast med ditt jobb? Jag älskar att måla såklart! Så är det bra sammanhållning på SVPH, både med boende och kollegor. Det arrangeras aktiviteter såsom boule och padel, bokklubb med mera. Jag är med i konstföreningen där vi går på guidade visningar och teater bland annat.

Vad skulle du säga är SVPH:s styrka? Kontinuiteten, vilket ökar tryggheten för de boende. Det märks verkligen att både boende och anställda trivs på SVPH.

Rekryterings­processen

Rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen ska leda till att vi hittar rätt person till den utannonserade tjänsten. Vårt mål är att alltid hantera inkomna ansökningar på ett rättvist och professionellt sätt. Vår strävan är att urvalet bygger på rätta kompetenser och meriter som den sökande har. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att du delar våra värderingar och ledord.

Stegen i rekryteringsprocessen är:
1. Kravprofil för aktuell tjänst
2. Annonsering
3. Gallring av inkomna ansökningar
4. Intervju av utvalda sökanden
4.1: Språktest
5. Referenstagning
6.  Utdrag ev. ur belastningsregister
7. Anställning
8. Återkoppling