SVPH - Seniorboende +55 - Vårdboende - Nockebyhus

SVPH Nockebyhus

Njut av inomhuspool med bastu

Nockebyhus i Bromma invigdes 1977 och består av tre fastigheter som sammanbinds med korridorer. Här finns totalt 232 hyreslägenheter, huvudsakligen två- eller trerumslägenheter avsedda för två personer.

I anläggningen finns inomhuspool med bastu, motionshall, snickarbod och klubbrum. Både utomhus och inomhus finns boulebanor som gör det möjligt att träna och spela året runt.

De naturliga mötesplatserna är huvudentrén med ”hushörnan” och det stora sällskapsrummet, med bekväma möbler och öppen spis för mörka vinterkvällar. Sällskapsrummet används också för föredrag och musikunderhållning där inbjudna artister framträder.

I motionshallen visas nya filmer kvällstid och här spelas bordtennis, bjuds in till gymnastik, yoga och andra aktiviteter.

Nockebyhus ritades av arkitektparet Sven Backström och Leif Reinius, där den förre var inspirerad från sin utbildning i Paris hos Le Corbusier.

Du som är registrerad i lägenhetskön är välkommen till visning och kan anmäla dig till någon av nedanstående tider. Vi tar emot tio till tolv personer per visningstillfälle.

Anmälan via mejl till nockebyhus@svph.se

Höstens visningar:

Torsdag 19 oktober kl 13.30 – 15 FULLBOKAD
Torsdag 2 november kl 13.30 – 15 FULLBOKAD
Torsdag 16 november kl 13.30 – 15 FULLBOKAD
Torsdag 30 november kl 13.30 – 15 FULLBOKAD
Torsdag 14 december kl 13.30 – 15 FULLBOKAD

SVPH - Seniorboende +55 - Nockebyhus

Ställ dig i kö

Du som har fyllt 55 år är välkommen att registrera dig i vår lägenhetskö. Du är själv ansvarig för att dina uppgifter (postadress, mejladress och telefonnummer) är aktuella genom att logga in och göra ändringar.

Gör din intresseanmälan idag

Kontakt

Nockeby Backe 8 A-C
168 40 Bromma
nockebyhus@svph.se
08-11 22 33

Boendechef: Anne Burström

Serviceassistent: Matilda Görl

Våra anläggningar

Våra fastigheter i Fredhäll och Bromma rymmer 550 moderna lägenheter för en eller två personer. Omgivningarna är vackra med närhet till Mälaren, men också till affärer, apotek och annan service. Det är lätt att ta sig hit med bil, buss, spårvagn eller tunnelbana.

Gör din intresseanmälan idag
SVPH - Seniorboende +55 - Lägenheter - Fredhäll

SVPH Fredhäll

Fredshällshusen på Kungsholmen i Stockholm består av två fastigheter som tillsammans rymmer 109 lägenheter. Här är det nära både till innerstan och Mälarens vatten.

Läs mer
SVPH - Seniorboende +55 - Bromma Strand

SVPH Bromma Strand

Bromma Strand består av fyra fastigheter med totalt 204 lägenheter. Här finns en alldeles egen SPA-anläggning som erbjuder sköna behandlingar.

Läs mer
SVPH - Seniorboende +55 - Vårdboende - Nockebyhus

SVPH Nockebyhus

Nockebyhus i Bromma består av tre fastigheter med totalt 232 lägenheter, alldeles intill bron över till Drottningholm och Ekerös vackra natur.

Läs mer
SVPH - Vård- och omsorgsboende - Nockeby hus

Nockebyhöjdens vård- och omsorgsboende

Vårt vård- och omsorgsboende har möjlighet att ta emot 67 personer. Här finns fem avdelningar med demensinriktning för 47 personer
och en avdelning för somatiskt boende för 20 personer.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din mejadress och tryck på sänd så får du nyheter om oss och vår verksamhet. Du kan också följa oss på Instagram.