SVPH - Seniorboende +55 - Vårdboende - Nockebyhus

Nockebyhus

Njut av inomhuspool med bastu

Nockebyhus i Bromma invigdes 1977 och består av tre fastigheter som sammanbinds med korridorer. Här finns totalt 232 hyreslägenheter, huvudsakligen två- eller trerumslägenheter avsedda för två personer.

SVPH - Seniorboende +55 - Nockebyhus

I anläggningen finns inomhuspool med bastu, motionshall, snickarbod och klubbrum. Både utomhus och inomhus finns boulebanor som gör det möjligt att träna och spela året runt.

De naturliga mötesplatserna är huvudentrén med ”hushörnan” och det stora sällskapsrummet, med bekväma möbler och öppen spis för mörka vinterkvällar. Sällskapsrummet används också för föredrag och musikunderhållning där inbjudna artister framträder.

I motionshallen visas nya filmer kvällstid och här spelas bordtennis, bjuds in till gymnastik, yoga och andra aktiviteter.

Nockebyhus ritades av arkitektparet Sven Backström och Leif Reinius, där den förre var inspirerad från sin utbildning i Paris hos Le Corbusier.

Anmäl ditt intresse

Se hur en lägenhet i Nockebyhus kan se ut

Kontakt

Boendechef: Anne Burström
Serviceassistent: Matilda Görl

Nockeby Backe 8 A-C
168 40 Bromma
nockebyhus@svph.se
08-579 777 00

Lägenheter


Ställ dig i kö

Du som har fyllt 55 år är välkommen att registrera dig i vår lägenhetskö. Du är själv ansvarig för att dina uppgifter (postadress, mejladress och telefonnummer) är aktuella genom att logga in och göra ändringar.

Ställ dig i kö nu

Kontakt

Boendechef: Anne Burström
Serviceassistent: Matilda Görl

Nockeby Backe 8 A-C
168 40 Bromma
nockebyhus@svph.se
08-579 777 00

Våra fastigheter

SVPH erbjuder moderna och trivsamma hyreslägenheter för dig som fyllt 55 år och vill leva ett aktivt och socialt liv med fokus på gemenskap, engagemang och livsglädje. SVPH erbjuder moderna och trivsamma hyreslägenheter för dig som fyllt 55 år och vill leva ett aktivt och socialt liv med fokus på gemenskap, engagemang och livsglädje.

Fredhäll

Fredshällshusen på Kungsholmen i Stockholm består av två fastigheter som tillsammans rymmer 109 lägenheter. Här är det nära både till innerstan och Mälarens vatten.

Läs mer

Bromma Strand

Bromma Strand består av fyra fastigheter med totalt 204 lägenheter. Här finns en alldeles egen SPA-anläggning som erbjuder sköna behandlingar.

Läs mer

Nockebyhus

Nockebyhus i Bromma består av tre fastigheter med totalt 232 lägenheter, alldeles intill bron över till Drottningholm och Ekerös vackra natur.

Läs mer

Aktivt, meningsfullt och bekvämt

SVPH erbjuder ett sätt att bo som är aktivt, meningsfullt och bekvämt, som ger den trygghet som behövs när den behövs. Ett sätt att bo med en tydlig idé och ett förhållningssätt som ser till hela människan. Ett sätt att bo med massor av möjligheter till aktiviteter i olika former, gemenskap och delaktighet. Ett sätt att bo där livet fortsätter.

Möt några hyresgäster

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din mejadress och tryck på sänd så får du nyheter om oss och vår verksamhet. Du kan också följa oss på Instagram.