SVPH - Seniorboende +55 - Lägenheter - Fredhäll

SVPH Fredhäll

Med vackra omgivningar i Fredhäll

Fredshällshusen på Kungsholmen i Stockholm består av två fastigheter med en inglasad gång emellan. Huvudentrén ligger på Fredhällsgatan 12. Tillsammans rymmer fastigheterna 109 lägenheter för både en och två personer.

I mitten av den inglasade gången ligger en trevlig paviljong som är en naturlig mötesplats för samtal och avkoppling. Här serveras dagligen kaffe och kaka. Från paviljongen kommer du direkt ut till den stora innergården där också boulebanan finns. Sommartid kan du sitta utomhus, antingen mitt i solen eller i skuggan under träden, och ta del av både grillkvällar och midsommarfirande.

På innergården, runt om fontänen, finns planteringar med buskar och blommor, som våra trädgårdsmästare och hyresgästerna gemensamt hjälps åt att sköta. I anläggningen finns också tillgång till inomhuspool, motionssal och gym.

De två byggnaderna stod klara för inflyttning 1933 (Fredhällsgatan) respektive 1937 (Messeniusgatan). Fredhällshusens arkitekt var Carl Åkerblad, som har skapat en funkisinspirerad arkitektur, väl synlig bland annat i de stora trapphusen som ligger i direkt anslutning till entréerna.

Du som är registrerad i lägenhetskön är välkommen till visning och kan anmäla dig till någon av nedanstående tider. Vi tar emot tio till tolv personer per visningstillfälle.

Anmälan via mejl till fredhall@svph.se

Höstens visningar:

Onsdag 18 oktober kl 13.30 – 15 FULLBOKAD
Onsdag 1 november kl 13.30 – 15 FULLBOKAD
Onsdag 15 november kl 13.30 – 15 FULLBOKAD
Onsdag 29 november kl 13.30 – 15 FULLBOKAD
Onsdag 6 december kl 13.30 – 15 FULLBOKAD

SVPH - Seniorboende +55 - Lägenheter - Fredhäll

Ställ dig i kö

Du som har fyllt 55 år är välkommen att registrera dig i vår lägenhetskö. Du är själv ansvarig för att dina uppgifter (postadress, mejladress och telefonnummer) är aktuella genom att logga in och göra ändringar.

Gör din intresseanmälan idag

Kontakt

Fredhällsgatan 12
112 54 Stockholm
fredhall@svph.se
08-579 777 61

Boendechef: Anders Karlsson

Våra anläggningar

Våra fastigheter i Fredhäll och Bromma rymmer 550 moderna lägenheter för en eller två personer. Omgivningarna är vackra med närhet till Mälaren, men också till affärer, apotek och annan service. Det är lätt att ta sig hit med bil, buss, spårvagn eller tunnelbana.

Gör din intresseanmälan idag
SVPH - Seniorboende +55 - Lägenheter - Fredhäll

SVPH Fredhäll

Fredshällshusen på Kungsholmen i Stockholm består av två fastigheter som tillsammans rymmer 109 lägenheter. Här är det nära både till innerstan och Mälarens vatten.

Läs mer
SVPH - Seniorboende +55 - Bromma Strand

SVPH Bromma Strand

Bromma Strand består av fyra fastigheter med totalt 204 lägenheter. Här finns en alldeles egen SPA-anläggning som erbjuder sköna behandlingar.

Läs mer
SVPH - Seniorboende +55 - Vårdboende - Nockebyhus

SVPH Nockebyhus

Nockebyhus i Bromma består av tre fastigheter med totalt 232 lägenheter, alldeles intill bron över till Drottningholm och Ekerös vackra natur.

Läs mer
SVPH - Vård- och omsorgsboende - Nockeby hus

Nockebyhöjdens vård- och omsorgsboende

Vårt vård- och omsorgsboende har möjlighet att ta emot 67 personer. Här finns fem avdelningar med demensinriktning för 47 personer
och en avdelning för somatiskt boende för 20 personer.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din mejadress och tryck på sänd så får du nyheter om oss och vår verksamhet. Du kan också följa oss på Instagram.