SVPH - Seniorboende +55 - Bromma Strand

SVPH Bromma Strand

Bo med tillgång till SPA

Vår anläggning i Bromma Strand består av fyra fastigheter med totalt 204 lägenheter. Tre av fastigheterna (A-C-husen) stod klara 1967 och har nyss genomgått stambyte och renovering. 1994 byggdes matsalen ut med ”Oktagonen”, en åttkantig byggnad med toppigt tak. 1995 stod E-huset inflyttningsklart.

På innergården finns många sittplatser för avkoppling under sommaren. Här firas midsommar och här kan du sitta och läsa eller samtala och umgås under grillkvällar hela sommaren. 

I slutet av augusti 2022 invigdes SVPH Bromma Strand SPA, där du som hyresgäst erbjuds olika typer av behandling, liksom frisör och fotvård, mot ersättning. Bland de många aktiviteter som anordnas av hyresgästerna själva finns datorstuga, biljard- och dartspel, boule, vinprovning och pubkvällar och flera olika språk- och konversationsgrupper i till exempel engelska, spanska och franska. 

SVPH Bromma Strand ritades av arkitektparet Sven Backström och Leif Reinius, där den förre var inspirerad från sin utbildning i Paris hos Le Corbusier. Idag betraktas fastigheten som en kulturhistoriskt intressant byggnad.

Se ritning över fastighet och exempel på lägenhet

Se bilder från visningslägenhet

Du som är registrerad i lägenhetskön är välkommen till visning och kan anmäla dig till någon av nedanstående tider. Vi tar emot tio till tolv personer per visningstillfälle.

Anmälan via mejl till brommastrand@svph.se

Höstens visningar:

Tisdag 31 oktober kl 13.30 – 15 FULLBOKAD
Tisdag 14 november kl 13.30 – 15 FULLBOKAD
Tisdag 28 november kl 13.30 – 15 FULLBOKAD
Tisdag 12 december kl 13.30 – 15 FULLBOKAD

SVPH - Seniorboende +55 - Bromma Strand

Ställ dig i kö

Du som har fyllt 55 år är välkommen att registrera dig i vår lägenhetskö. Du är själv ansvarig för att dina uppgifter (postadress, mejladress och telefonnummer) är aktuella genom att logga in och göra ändringar.

Gör din intresseanmälan idag

Kontakt

Nockeby Kyrkväg 60
167 74 Bromma
brommastrand@svph.se
08-579 777 71

Boendechef: Marie Wessely

Våra anläggningar

Våra fastigheter i Fredhäll och Bromma rymmer 550 moderna lägenheter för en eller två personer. Omgivningarna är vackra med närhet till Mälaren, men också till affärer, apotek och annan service. Det är lätt att ta sig hit med bil, buss, spårvagn eller tunnelbana.

Gör din intresseanmälan idag
SVPH - Seniorboende +55 - Lägenheter - Fredhäll

SVPH Fredhäll

Fredshällshusen på Kungsholmen i Stockholm består av två fastigheter som tillsammans rymmer 109 lägenheter. Här är det nära både till innerstan och Mälarens vatten.

Läs mer
SVPH - Seniorboende +55 - Bromma Strand

SVPH Bromma Strand

Bromma Strand består av fyra fastigheter med totalt 204 lägenheter. Här finns en alldeles egen SPA-anläggning som erbjuder sköna behandlingar.

Läs mer
SVPH - Seniorboende +55 - Vårdboende - Nockebyhus

SVPH Nockebyhus

Nockebyhus i Bromma består av tre fastigheter med totalt 232 lägenheter, alldeles intill bron över till Drottningholm och Ekerös vackra natur.

Läs mer
SVPH - Vård- och omsorgsboende - Nockeby hus

Nockebyhöjdens vård- och omsorgsboende

Vårt vård- och omsorgsboende har möjlighet att ta emot 67 personer. Här finns fem avdelningar med demensinriktning för 47 personer
och en avdelning för somatiskt boende för 20 personer.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din mejadress och tryck på sänd så får du nyheter om oss och vår verksamhet. Du kan också följa oss på Instagram.