SVPH - Om SVPH - Där livet fortsätter - Seniorboenden och vårdboenden i Bromma, Fredhäll och Nockeby - Rekryteringsprocess

Sök jobb hos oss

Rekryteringsprocessen

Rekryteringsprocessen ska leda till att vi hittar rätt person till den utannonserade tjänsten. Vårt mål är att alltid hantera inkomna ansökningar på ett rättvist och professionellt sätt. Vår strävan är att urvalet bygger på de sökandes rätta/relevanta kompetenser och meriter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att du delar våra värderingar och ledord.

Stegen i vår rekryteringsprocess:

1

Utannonsering av tjänst

Efter att vi har satt en relevant kravprofil för den aktuell tjänst och därefter annonserat i såväl interna som externa kanaler. Vanligtvis sker urval löpande av sökande så fort vi utannonserar tjänsten.

2

Intervju och språktest

När vi har gjort vårt urval kallas du till en intervju där vi berättar mer om SVPH och den tjänst som är utannonserad. Och där vi också är nyfikna på dig och dina erfarenheter. I samband med intervjun ber vi dig att genomföra ett språktest.

3

Referenser, utdrag ur belastningsregistret och anställning

Innan anställning sker referenstagning och i vissa fall utdrag ur belastningsregistret. SVPH förbereder för att du ska få bra förutsättningar vid anställningens start såsom att du får de arbetsredskap och kläder som behövs.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din mejadress och tryck på sänd så får du nyheter om oss och vår verksamhet. Du kan också följa oss på Instagram.