SVPH - Om SVPH - Där livet fortsätter - Seniorboenden och vårdboenden i Bromma, Fredhäll och Nockeby - Medarbetare berättar

Medarbetare berättar

Undersköterska Samira Ahmed

Samira är gruppledare för hemtjänsten i Bromma Strand som är en av SVPH:s anläggningar med hyreslägenheter för seniorer. Hon håller ihop och planerar det dagliga arbetet för arbetsgruppen och har mycket kontakt med hyresgäster, anhöriga och biståndshandläggare.

SVPH - Medarbetare berättar - Samira

Hur är det att arbeta på SVPH? 

Det är en bra organisation som gett mig möjlighet att utvecklas inom mitt område, jag har fått ett bredare arbetsfält och stöd av ledningen och kollegorna. Jag är stolt över att arbeta här.

Vad är roligast med ditt jobb? 

Att träffa olika människor från hela världen. Det är roligt att få höra om kultur och erfarenheter från världens alla hörn och att vi har ett gemensamt mål – att vara till för våra hyresgäster.

Vad skulle du säga är SVPH:s styrka? 

Här jobbar vi mot samma mål. Informationen från ledningen når fram till all personal. Vi som jobbar här får stöd från alla verksamheter inom SVPH och från alla nivåer.

Målare Markus Axelsson

Markus jobbar inom byggavdelningen, tillsammans med ytterligare en målare och två snickare. Han renoverar lägenheterna efter behov och håller de gemensamma lokalerna fina och fräscha.

SVPH - Medarbetare berättar - Markus

Hur är det att arbeta på SVPH? 

Det är en jättebra arbetsplats med bra ledning och härliga kollegor. Det är kul att man träffar så många olika yrkesgrupper under en arbetsdag. Inom byggavdelningen lägger vi upp jobben tillsammans, så alla är delaktiga i planeringen.

Vad är roligast med ditt jobb? 

Jag älskar att måla såklart! Så är det bra sammanhållning på SVPH, både med hyresgäster och kollegor. Det arrangeras aktiviteter som boule och padel, bokklubb med mera. Jag är med i konstföreningen där vi går på guidade visningar och teater bland annat.

Vad skulle du säga är SVPH:s styrka?  Kontinuiteten, vilket ökar tryggheten för de som bor här. Det märks verkligen att både hyresgäster och anställda trivs hos SVPH.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din mejadress och tryck på sänd så får du nyheter om oss och vår verksamhet. Du kan också följa oss på Instagram.