SVPH - Om SVPH - Där livet fortsätter - Seniorboenden och vårdboenden i Bromma, Fredhäll och Nockeby - Arbeta hos SVPH

Att hjälpa seniorer till mer än att bara bo

Hos oss arbetar du med att skapa livskvalitet, trygghet och en aktiv livsstil för våra boende.

Arbeta hos SVPH

SVPH är en arbetsplats där vi värnar om varandras trivsel och välmående och eftersom vi är en stiftelse stannar allt överskott i verksamheten. Det gagnar både kvalitet och kontinuitet. Hos oss gör du nytta på riktigt. Hos oss hjälper du seniorer till mer än att bara bo.

Vilka är vi? 

Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux är en idéburen stiftelse som erbjuder ett meningsfullt och bekvämt sätt att bo som senior. Vi erbjuder seniorlägenheter i Bromma och Fredhäll samt vård-och omsorgsboende i Bromma. Hos SVPH arbetar totalt cirka 350 personer, både tillsvidare- och visstidsanställda.

Medarbetarförmåner

  • Möjlighet till att ställa sig i kö till personalbostäder i Stockholms innerstad
  • Kollektivavtal med Vårdföretagarna/Almega
  • Friskvårdsbidrag som kan användas i många olika motions- och sportanläggningar
  • Tillgång till gym, pool och bastu på våra anläggningar i Nockeby och Fredhäll
  • Goda utvecklingsmöjligheter genom utbildning

Lediga tjänster

Är du intresserad av att arbeta hos oss kan du se våra lediga tjänster i listan nedan. Vi lägger löpande upp lediga tjänster. Välkommen med din ansökan!

Skicka in en spontanasökan

Arbeta med mer än vård

-Hjälp seniorer till mer än bara bo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eleifend turpis eu sapien porta, vitae faucibus leo gravida. Vivamus pulvinar tristique felis, in egestas sapien viverra eu. Sed porttitor feugiat malesuada. Suspendisse sodales tempor urna sit amet posuere. Fusce semper, dolor ac blandit luctus, enim elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean eleifend turpis eu sapien porta, vitae faucibus leo gravida. Vivamus pulvinar tristique felis, in egestas sapien viverra eu. Sed porttitor feugiat malesuada. Suspendisse sodales tempor urna sit amet posuere. Fusce semper, dolor ac blandit luctus, enim elit.

Att hjälpa seniorer till mer än att bara bo

Hos oss arbetar du med att skapa livskvalitet, trygghet och en aktiv livsstil för dem som bor hos SVPH. Vi erbjuder arbete där vi hjälper varandra för våra hyresgästers och boendes bästa. SVPH är en arbetsplats där vi värnar om varandras trivsel och välmående och eftersom vi är en stiftelse stannar allt överskott i verksamheten. Det gagnar både kvalitet och kontinuitet. Hos oss gör du nytta på riktigt. Hos oss hjälper du seniorer till mer än att bara bo.

Läs mer om SVPH

Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen ska leda till att vi hittar rätt person till den utannonserade tjänsten. Vårt mål är att alltid hantera inkomna ansökningar på ett rättvist och professionellt sätt. Vår strävan är att urvalet bygger på rätta kompetenser och meriter som den sökande har. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att du delar våra värderingar och ledord.

1

Utannonsering av tjänst

Efter att vi har satt en relevant kravprofil för den aktuell tjänst och därefter annonserat i såväl interna som externa kanaler. Vanligtvis sker urval löpande av sökande så fort vi utannonserar tjänsten.

2

Intervju och språktest

När vi har gjort vårt urval kallas du till en intervju där vi berättar mer om SVPH och den tjänst som är utannonserad. Och där vi också är nyfikna på dig och dina erfarenheter. I samband med intervjun ber vi dig att genomföra ett språktest.

3

Referenser, utdrag ur belastningsregistret och anställning

Innan anställning sker referenstagning och i vissa fall utdrag ur belastningsregistret. SVPH förbereder för att du ska få bra förutsättningar vid anställningens start såsom att du får de arbetsredskap och kläder som behövs.

”Att skapa livskvalitet är min största drivkraft”

Möt Johan Svensson, vårdare Nockebyhus Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris ut consectetur diam.

Lyssna på fler röster om SVPH

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fyll i din mejadress och tryck på sänd så får du nyheter om oss och vår verksamhet. Du kan också följa oss på Instagram.